Acne

Wat veroorzaakt acne?

Acne komt vaak van binnenin. Tijdens de puberteit bijvoorbeeld maar kan ook bij volwassenen voorkomen door veranderingen in de hormoonhuishouding (menstruatie, zwangerschap of overgang) en ook door stress of door de verkeerde voeding.

Het kan ook van buitenaf komen door verkeerde producten bijvoorbeeld.Veel producten bevatten vaseline. Vaseline kan acné veroorzaken omdat dit de huid afsluit. Je krijgt daardoor steeds meer last van puistjes. De producten moeten dus 100% natuurlijk zijn en dat heeft direct effect op de functie van je huid.

Er is helemaal geen reden om op te geven. SOIN PURETÉ behandeling werkt!

Hoe kan ik acne of puistjes voorkomen?

Om acne of puistjes te voorkomen is de conditie van je huid alle belangrijkst. De dagelijkse verzorging, voeding en regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaan zijn de sleutel voor succes.

In de salon pakken we de talgklieren grondig aan en zorgen we ervoor dat je huid optimale voeding krijgt. Microdermabrasie en ultrasound verhogen de gezondheid en de weerstand van je huid. Actieve werkstoffen zuivere en kalmere de huid en zorgen voor een spoedig herstel van de puistjes.

Soin purete

Heb je al alles geprobeerd? Je hebt elke crème, lotion en zalf al gebruikt. Ze claimen je huid te genezen binnen één nacht van puistjes en onzuiverheden maar ze komen steeds terug. Soin Purete is een effective behandeling tegen acne, puistjes en mee-eters. lees meer over Soin Purete