Derma-pen

Geen rimpels meer – zonder operatie

Verjong je huidcellen met de nieuwste generatie huidverzorging

De DERMA-PEN is de nieuwste, bewezen technologie op het gebied van microneedling.

Deze effectieve behandeling verstevigt de huid, verzacht rimpels en vervaagt littekens aanzienlijk, zonder de opperhuid te beschadigen, al na enkele behandelingen. De behandeling is volledig veilig, comfortabel en nauwkeurig. Het vraagt geen hersteltijd in tegenstelling tot sommige peelings of laserbehandelingen waar ook risico’s of bijwerkingen zoals brandwonden en afschilfering kunnen ontstaan.
Een behandeling met de DERMA-PEN geeft een schitterend en natuurlijk resultaat.

Hoe werkt de DERMA-PEN?

Deze speciale medische pen heeft twaalf microscopische naalden die vibrerend verticaal kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze kanalen zijn onzichtbaar maar genoeg om de huid te activeren om een natuurlijk genezingsproces te starten, waarbij nieuwe huidvezels ontstaan (fibroblasten). Deze vezels stimuleren de aanmaak van nieuwe collageen en elastine. Collageen en elastine verstevigen, liften en verjongen de huid en minimaliseren grove poriën, littekens en striemen (strechmarks).

Collageen en elastine vezels bij de jonge en de rijpere huid

De behandeldiepte varieert van 0.5 mm tot 3 mm, afhankelijk van het te behandelen gebied én de indicatie.
Een extra groot voordeel is dat we de actieve ingrediënten zoals hyaluron zuur, vitaminen en antioxidanten diep in de huid kunnen inbrengen om de huid een enorme boost te geven en om de collageenproductie extra te stimuleren.

De microscopische gaatjes die de DERMA-PEN in de huid creëert, sluiten al een paar minuten na de behandeling waardoor het gevaar van infecties en/of andere complicaties wordt voorkomen.

De DERMA-PEN beweegt heel snel en dit heeft twee voordelen:
1. de behandeling is snel
2. de pijn is minimaal

Hoe ontstaan rimpels en huidverslapping?

Vanaf je 35ste verliest de huid zijn elasticiteit, wordt doffer en verliest zijn tone. De collageen- en elastine vezels worden steeds minder aangemaakt. De productie daalt met de leeftijd, ook de structuur van de binnenhuid, dit is eigenlijk de oorzaak van het verouderen van de huid, het verschijnen van rimpels en de huidverslapping.

Na de behandeling met de DERMA-PEN is het resultaat direct duidelijk zichtbaar. Aanzienlijke vermindering van ouderdom tekens zoals fijne rimpels, huidverslapping, onregelmatige huidskleur, pigment vlekken.
De huid wordt steviger jonger en gezonder, krijgt meer volume en een betere kleur en textuur. De huid krijgt weer een levendige gezonde gloed!

Fibroblasten- nieuwe huidvezels die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren

Waar is de DERMA-PEN voor geschikt?

De DERMA-PEN behandeling is geschikt voor alle zones in het gezicht, hals, decolleté en handen, maar zeker ook voor littekens op het hele lichaam en in het bijzonder een duidelijk zichtbare verbetering van littekens van acne.

Wat is het doel van de DERMA-PEN:

 • Rimpels rond de ogen en de mond vervagen
 • Voorhoofdrimpels(denkrimpels) verzachten
 • Neus- mondhoekplooien verzachten
 • Wallen en kringen rond de ogen verminderen
 • Gezicht lift
 • “Hamster wangetjes” en kaaklijn verstevigen
 • Decolleté verjongt en verstevigt
 • Grove poriën verwijderen
 • Littekens van acne of operaties worden minder zichtbaar
 • Herstelt de schade van de huid door de zon
 • Het zuiveren van de huid
 • Ouderdomsvlekken vervagen
 • Pigment vlekken verzachten
 • Gladder en stralende huid

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is, afhankelijk van de oppervlakte die behandelt wordt.
We nemen voor een behandeling ruim de tijd omdat we ook aan de voor en nazorg uitgebreid tijd aandacht willen geven.

Is het pijnlijk?

Door het gebruik van verdovingscrème is de pijn minimaal. Het prikken gebeurt zo snel (tot paar honderd keer per seconde) waardoor u het zelf amper voelt. Al na paar seconden went u aan het gevoel.

Wat voor effect de behandeling op littekens van acne?

Het beste woord om het effect te beschrijven is zachtheid. Binnen twee weken voelt de huid zacht en zijdeachtige aan. Voor mensen met acne littekens is de verbetering van de littekens enorm. Het litteken op zich is eigenlijk misvormde en vernietigde collageen, de bouw van nieuwe collageen draagt ​​bij aan de bouw van een nieuwe gezonde huid daardoor vervagen littekens.

Hoe zie ik er uit na de behandeling?

Na de behandeling kun je roodheid verwachten, vergelijkbaar met een zonnebrand. Dat is prima te camoufleren, als u dat wenst, met een licht foundation, Naar drie dagen kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. Aangeraden wordt om deze behandeling rond het weekend te plannen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om het effect te kunnen zien?

fresh-up behandeling :

Al twee weken na de eerste behandeling is het resultaat zichtbaar, dit noemen we een fresh-up behandeling. Het duurt even omdat het bindweefsel op een natuurlijke manier geleidelijk zelf collageen en elastine gaat produceren.

Net als bij microdermabrasie en bindweefselmassage geldt, hoe meer behandelingen hoe beter het effect. Voor het vervagen van rimpels, littekens en huidversteviging is een kuur van twee tot vier behandeling nodig; behandeling eenmaal per drie tot vier maanden.
Oude acne littekens hebben een intensievere behandeling nodig van vier behandelingen.

Omdat deze behandeling helemaal natuurlijk is moeten we deze blijven onderhouden.
Na een kuur van twee tot vier behandelingen is tweemaal per jaar een onderhoudsbehandeling aan te raden.

Wat kost de behandeling?

Consult – gratis

 • Handen(rug van de hand) incl. alle vlekken € 110,-                       
 • Hele gezicht  € 199,-
 • Hele Gezicht, hals en decolleté € 249,-
 • Littekens op consult

 

 

 

Contact

Wil je dat wij contact met je op nemen?
Laat dan je gegevens hier achter.

Uw naam (*)

Onderwerp (*)

Uw email (*)

Uw telefoon
Uw bericht

Gratis Huidanalyse

Ben je nieuw bij TALLIE’S? Dan ontvang je bij je eerste bezoek een gratis huidanalyse zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die bij je wensen passen.