Klantenervaringen

Verplicht veld

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

wenkbrauwen epileren

Altijd worden mijn wenkbrauwen weer in mooie vorm ge epileert ! Altijd super tevreden mee. Mijn wenkbrauwen zitten dan altijd weer goed in model , en Talmor luistert ook precies naar wat je graag wilt met je wenkbrauwen en geeft goed advies.

claire

Professioneel en persoonlijk

In het verleden heb ik al meerdere schoonheidsbehandelingen en de anti-cellulitis behandeling gedaan bij Talmor. Nu onlangs weer een ‘kuur’ gevolgd tot aan mijn bruiloft. De gebruikte produkten zijn van goede kwaliteit, daarnaast verstaat Talmor haar vak heel goed en weet zij goed en persoonlijk te adviseren. Ik ben een heel blije en tevreden klant die terug blijft komen!

Barbara Tjin A Koeng-Gijtenbeek

cellulitusbehandeling

In april van dit jaar begonnen met de anti-cellulitusbehandeling bij Talmor. Het resultaat is in een woord “fantastisch”. Niet alleen de cellulitus is voor een groot deel verdwenen maar ook zijn mijn benen een heel stuk slanker en strakker geworden! Laat de zomer maar komen!!!!

Nicole A.

Verjaardagscadeau arrangement

Op mijn verjaardag een ECHT geweldige verjaardagscadeau arrangement luxe gehad. Wat een heerlijke en zo complete behandeling. Talmor heeft me echt jarig laten voelen. Ze heeft deskundige adviezen gegeven en de lichaams- voet- en gezichtsbehandeling met veel zorg gegeven. Een ware verwennerij!

Ellen Meeuwsen

Dermapen-behandeling: bizar mooi resultaat!

Toen Talma een spiegel voor mijn neus hield na de behandeling met de dermapen was ik eerlijk gezegd nogal in shock haha! Geen idee dat ik er zo knalrood en beurs uit zou zien! Echter na nog geen drie dagen veranderde mijn gezichtshuid in een stralende strakke en egale huid! Ik wist niet wat ik zag!! Pigmentvlekken allemaal nagenoeg verdwenen. Alleen sproetjes bij mijn neus nog en die had ik voor het laatst toen ik jong was. Echt leuk! Porien zijn veel kleiner, rimpels minder diep. Huid strakker en heb helemaal een gezonde glow. Dat wordt dus alleen nog maar beter de komende maanden! Wat een fijn vooruitzicht! Ongelofelijk! Ben er echt heel erg blij mee! Als ik het van tevoren wist dat mijn gezicht er even twee dagen soort van ‘gehavend’ uit zou zien had ik het niet gedurfd denk ik! Maar ben echt super dankbaar voor het resultaat! Talma is heel deskundig, oprecht en eerlijk en heeft hele fijne humor. Ze weet echt waar ze mee bezig is en verkoopt je niet onnodig een hele serie behandelingen in korte tijd. Nee, Gewoon 1 keer goed behandelen wat je nodig hebt en dan samen de huid volgen en kijken wat je na paar maanden mogelijk zelf nog nodig vindt. Eerst het effect van deze behandeling rustig afwachten en opbouw van nieuw weefsel en collageen. Talma, dank je wel voor jouw deskundigheid, uitleg en prachtige werk! Mijn huid is ‘in good hands’ bij jou! Dat is mij wel duidelijk geworden!

Ook de natuurlijke producten waarmee Talma werkt zijn top! Je voelt dat het goed is voor je huid en ze ruiken heerlijk!

Astrid

permanente make-up

Ik ben heeel blij met de permanente make-up die Talmor heel mooi bij mij heeft aangebracht. Het was best een beetje pijnlijk maar goed te doen en het resultaat is het driedubbel waard. Talmor stelt je goed gerust en je voelt je meteen helemaal op je gemak bij haar. Het was erg gezellig!!

Anne-Marith van Snippenberg

Geweldig!

Erg fijn, professioneel en zichtbaar resultaat. Heerlijke producten en echt een aanrader voor anderen! Ik kom zeker nog een paar keer terug, word vaste klant bij Talmor!

Corrie Jansen

Permanent make-up

Talmor heeft zowel mijn wenkbrauwen en lippen gedaan. Zeer professioneel en vakkundig werk geleverd. Heel fijn in de omgang. Ze heeft veel humor en stelt je daarmee ook op je gemak. Wenkbrauwen zijn prachtig geworden en heb heel veel complimenten gehad. Het ziet er heel natuurlijk uit. Tevens heeft Talmor mijn lippen gedaan. Ze lijken op een natuurlijke manier veel voller en ik ben er super blij mee! Talmor: je mag ten alle tijden mijn eyeliner, lippen en wenkbrauwen doen! Dank je wel!

Linda IJzerman

gezichtsbehandeling

Ik kom al jaren bij Talmer voor gezichtsbehandelingen. Ze werkt met goede producten (zoals Yonka) en ze is altijd zeer deskundig met haar werk bezig. Tevens volgt ze de nieuwe ontwikkelingen op schoonheidsgebied op de voet, waardoor ze regelmatig met goede adviezen en vernieuwende producten of behandelingen komt. Niks moet en alles mag! Elke behandeling is een verwennerij.

Sylvia

Winteractie behandeling

Gisteren een zalige winteractie behandeling gehad. Absoluut een aanrader. Je wordt heerlijk verwend, je ligt op een warme grote kruik, en krijgt ,na een grondige reiniging, een zalige hotstone massage. Je wilt niet meer opstaan………..

Brenda Parejo

Laat het voorjaar maar komen

Vanmorgen een super fijne gezichtsbehandeling gehad. Heerlijke massage. Het was weer even gezellig genieten bij Talmor.

Ineke Dotinga