Anti-cellulite massage

Heb je last van cellulitis?

√ Heb je hardnekkig vet op de billen, buik en benen?

√ Raak je het vet op sommige plekken niet kwijt ondanks fanatiek sporten en gezond eten?

√ Wil je een strak lichaam en een stevige huid?

Laat de cellulite verdwijnen waar jij wilt en wel op een ontspannende manier!

 

 

Wat is cellulitis?

Cellulitis (Cellulite of sinaasappelhuid) is een wat bobbelige structuur van de huid en komt vooral voor bij vrouwen. Het is geen ziekte en is volkomen onschuldig. De meeste vrouwen associëren cellulitis nog steeds met (overtollig) vet, omdat het vooral op de dijen en billen voorkomt. Cellulite treft 90% procent van de vrouwen, dik of dun. Het vetpercentage van het lichaam heeft geen enkel verband met het hebben van cellulite en de mate van cellulite.

Cellulite krijgt veel aandacht als schoonheidsprobleem, omdat de bobbelige uitstraling vaak niet past in het schoonheidsideaal van slank en strak.

Hoe ontstaat het?

Cellulite wordt veroorzaakt, omdat bepaalde vetcellen, die niet of nauwelijks op diëten of sporten reageren, opzwellen. Dit komt door een combinatie van factoren waaronder levensstijl, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormonale veranderingen (Oestrogeen) en het ouder worden.

 

Is celullite mogelijk weg te krijgen?

Cellulite is niet makkelijk te bestrijden, omdat het met veel factoren te maken heeft zoals vet, vocht en weefselverslapping.

Bij TALLIE’S kun je een effectieve massage ondergaan.

 

Hoe werkt het?

Met de ANTI-CELLULITE MASSAGE  worden de huidconditie, lymfe-circulatie en de doorbloeding  aanzienlijk verbeterd. Overtollig vocht wordt afgevoerd en de opgezwollen vetcellen krimpen.

Een speciaal apparaat rolt over de huid en zuigt de huid omhoog. Dit verstevigt de huid en het resultaat is een gezonde mooie huid en stevigere en gladdere benen.

* Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband. Tijdens het intakegesprek wordt een schatting gemaakt, afhankelijk van de ernst van de cellulite, hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Voor welke behoeften is deze behandeling geschikt?

  • Cellulitis verwijderen
  • Figuur corrigeren
  • Afslanken
  • Huid verstevigen
  • Vet afbreken en verwijderen
  • Gezonde mooie huid
  • Strakke benen

Hoe lang duurt de behandeling?

Duur behandeling: 30 minuten

 

Wat zijn de kosten van deze behandeling?

€30,

Contact

Wil je dat wij contact met je op nemen?
Laat dan je gegevens hier achter.

Uw naam (*)

Onderwerp (*)

Uw email (*)

Uw telefoon
Uw bericht

Gratis huidanalyse

Ben je nieuw bij TALLIE’S? Dan ontvang je bij je eerste bezoek een gratis huidanalyse, zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die bij je wensen passen.