Hot Stone massage

Spa-behandeling met Hot Stones

AROMA-STONE MASSAGE

Diepe ontspanning en stimulatie van de geest en voeding voor je huid.
Laat u verrassen door de kracht van stenen!

√ Heb je last van stress?

√ Kan je moeilijk ontspannen?

√ Heb je weinig energie?

√ Dan is dit de behandeling voor jou!

Wat is AROMA-STONE MASSAGE?

AROMA-STONE MASSAGE is een ontspannende, evenwicht herstellende en intens hydraterende behandeling met warme stenen.

Met subtiele aromatische geuren en essentiële plantaardige oliën is de AROMA-STONE MASSAGE pure verwennerij voor het gestreste lijf.
Dankzij de werking van de Hot Stones, de intens hydraterende aromatische oliën en de ontspannende warme stenenmassage, worden spanningen opgeheven, gaat de teint stralen en komt het lichaam volledig tot rust.
De AROMA-STONE MASSAGE behandeling is dan ook zowel bij mannen als vrouwen erg geliefd. Een echte aanrader!

Wist je dat…

Wist je dat men tijdens de Chinese Shang-dynastie (1750 – 1122 v. Chr.) al warme en koude stenen heeft gebruikt om spieren te ontspannen? Er zijn talloze sjamanistische rituelen met stenen, zoals bij de Sioux. Het slapen op een harde steen en zachte stenen tussen de tenen plaatsen, waren een teken van volwassenheid bij jonge mannen. Hard en zacht, mannelijk en vrouwelijk, dualiteit en complementariteit van de wereld.
De stenen komen uit verschillende plekken in de wereld. De warme stenen komen uit Peru (vulkanisch-basaal), de koude stenen uit Indonesië (metamorphic-marmer).
TALLIE’S heeft voor jou deze oeroude kennis samen met aromatherapie producten van YON-KA samengesteld voor EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Hoe werkt het?

De AROMA-STONE MASSAGE werkt viermaal dieper dan een gewone massage. Het heeft een drainerend en ontgiftend effect op het weefsel als gevolg van een sterke stimulatie van de stofwisseling met een aantal specifieke therapeutische voordelen. Gezondheidsproblemen zoals diepe spierpijn, stress, problemen met de bloedsomloop, artritis, fibromyalgie, slaapproblemen en andere, kunnen wonderlijk profiteren van vakkundig toegepaste Hot Stone therapie.

Tip! Op zoek naar een origineel cadeau? Verras uw partner of goede vriend(in) met AROMA-STONE MASSAGE!

Voor welke behoeften is de AROMA-STONE MASSAGE geschikt?

  • Spanning en Stress verlichten
  • Bijzonder gevoel van hernieuwde energie en ontspanning
  • Zachte huid

 

Hoe lang duurt de behandeling?

Duur behandeling: 85 minuten

*AROMA-STONE MASSAGE is een intensieve behandeling. Advies is om de AROMA-STONE MASSAGE niet te combineren met andere behandelingen.

Wat zijn de kosten van deze behandeling?

€85,-

Contact

Wil je dat wij contact met je op nemen?
Laat dan je gegevens hier achter.

Uw naam (*)

Onderwerp (*)

Uw email (*)

Uw telefoon
Uw bericht

Gratis Huidanalyse

Ben je nieuw bij TALLIE’S? Dan ontvang je bij je eerste bezoek een gratis huidanalyse, zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die bij je wensen passen.