De producten

100% NATUURLIJKE COSMETICA

 

DE PRODUCTEN

Op zoek naar 100% natuurlijk cosmetica welke ook betaalbaar is?
Gefocust op natuurlijke methodes die aan de hoge eisen van mijn klanten kunnen voldoen, heb ik gekozen voor drie exceptioneel hoog kwalitatieve merken.

Yon-Ka , Natura Bissé en Jane Iredale…

zijn al jaren de paradepaardjes in de cosmeticawereld. Ze helpen de huid diep van binnen te herstellen en voelen en ruiken heerlijk. De producten worden niet op dieren getest (uitsluitend op mensen) en bevatten geen conserveermiddelen.. Als je eraan begint, wil je nooit meer iets anders.

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar”]

Yon-Ka

Yon-Ka is een Frans cosmeticamerk (sinds 1954), pionier en leider in Aroma – Fytotherapie (Kruidengeneeskunde) en het gebruik van essentiële oliën in cosmetica. Yonka is ontwikkeld samen met wetenschappers en chemici om de aroma’s van de botanische wereld, de etherische oliën opgeladen met zonne-energie en de therapeutische eigenschappen van planten (zuiveren, helen, verstevigen etc…) in één product samen te combineren.
Dankzij de kracht en de puurheid van de ingrediënten kunnen ze diep in de huid indringen om in te spelen op de specifieke behoeften van de meest veeleisende huid. Dat maakt YON-KA zo speciaal en zeldzaam.

In onderstaande link wordt het een en ander over Yonka uitgelegd.

Natura Bissé

Natura Bissé is een Spaans cosmeticamerk (sinds 1987), het allerhoogste segment van de markt, wereldwijd, en heeft al een cult-status bereikt dankzij haar hoge eisen aan de technologie en de werkzaamheid van haar ingrediënten.
Natura Bissé verkoopt zichzelf, via een schare fans die zich momenteel in hoog tempo over de wereld uitbreidt. Het totale assortiment van Natura Bissé omvat inmiddels 150 producten, bestaande uit dertien verschillende lijnen voor het gezicht en een zeer uitgebreide lijn voor het lichaam.

hier kan je een film over  Natura Bissé zien

Jane Iredale

Jane Iredale is een Amerikaans make-up merk (sinds 1994), ontwikkelt samen met wereldberoemde plastische chirurgen en dermatologen tot een huidverbeterende make-up. Dit klinkt misschien gek maar veel mensen hebben geen idee dat er in hun make-up ontzettend veel gifstoffen zitten die huidveroudering en irritaties veroorzaken.
In Jane Iredale producten zitten geen gifstoffen. Het is een minerale make-up zonder vulmiddelen zoals talk, olie of andere irriterende ingrediënten. Het biedt de hele dag een breedspectrum zonnebescherming, geeft een mooie en makkelijke dekking en hoef niet bijgewerkt te worden. Het is niet comedogeen (veroorzaakt geen verstopte poriën en acné) en is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid en bevat geen parabenen of fenoxythanol (conserveermiddelen).

Wat kun je nog meer wensen aan make-up?

Op deze manier wordt make-up een belangrijk onderdeel van de oplossing voor een gezonde huid.

Altijd al nieuwsgierig geweest welke kleuren make up jou goed staan?

Hier kan je jouw virtuele makeover van jane jane iredale zien.

Contact

Wil je dat wij contact met je op nemen?
Laat dan je gegevens hier achter.

Uw naam (*)

Onderwerp (*)

Uw email (*)

Uw telefoon
Uw bericht

Gratis Huidanalyse

Ben je nieuw bij TALLIE’S? Dan ontvang je bij je eerste bezoek een gratis huidanalyse zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die bij je wensen passen.