Over schoonheidssalon Tallie’s

Wil je er op een natuurlijke manier jonger uitzien?

Of wil je binnen een paar weken acne of littekens van acne aanzienlijk verminderen?

Kun je wat energie gebruiken en ben je op zoek naar een echte ontspanning?

Schoonheidssalon Tallie’s is een schoonheidssalon in Velp (regio ArnhemGelderland) en is expert op het gebied van natuurlijke huidverbetering.

Er wordt gewerkt met behandeltherapieën en bijbehorende producten, technieken en apparatuur die de huid op natuurlijke wijze en in korte tijd verbeteren en verjongen.

Bij TALLIE’S ben je welkom om de beste oplossing te vinden voor al je huidproblemen, terwijl je heerlijk ligt te genieten. Bij TALLIE’S kun je natuurlijke cosmetica vinden die het verschil maakt. Dat is de reden waarom ik Tallie’s opgericht heb!

Hallo, ik ben Talmor Kahan, gediplomeerd en al veertien jaar ervaren schoonheidsspecialiste, masseuse en make-up artist.

Mijn werk is mijn passie. Na al die jaren, vind ik het nog steeds ontzettend leuk om mensen te verwennen en een professionele begeleiding te geven, die eerlijk is, zonder poespas en gericht op kwaliteit.

Mijn motto: zoals ik behandeld wil worden (en ik ben kritisch), zo behandel ik ook mijn klanten.

Kennis van mijn vak is ook heel belangrijk en daarom blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, om de beste oplossingen te kunnen bieden aan mijn klanten.

 

Bij TALLIE’S is iedere behandeling een feest!

– Je voelt je belangrijk.

– Je voelt je meteen thuis.

– Je kunt je heerlijk ontspannen!

 

TALLIE’S biedt een scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, van basisbehandelingen tot zeer uitgebreide behandelingen, allemaal aangepast en persoonlijk, speciaal voor jou samengesteld. Neem gerust kijkje op deze site. Wanneer je vragen hebt, neem dan contact met mij op. Maak gebruik van de gratis huidanalyse en het persoonlijke advies in de salon, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact

Wil je dat wij contact met je op nemen?
Laat dan je gegevens hier achter.

Uw naam (*)

Onderwerp (*)

Uw email (*)

Uw telefoon
Uw bericht

Gratis huidanalyse

Ben je nieuw bij TALLIE’S? Dan ontvang je bij je eerste bezoek een gratis huidanalyse, zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die bij je wensen passen.