winkel

Gezichtsproducten

ESSENTIALS

De Yon-Ka ESSENTIALS vormt een complete reiniging-serie, die onmisbaar is als voorbereidende stap in het verkrijgen van een goede huidbalans.

Het zijn echte “huidconditioners” die de huid zacht zuiveren en de effectiviteit van uw dagelijkse schoonheidsverzorging regime optimaliseren.

Naar de producten…

 

CONTOURS

De verzorging producten voor de zone rond de ogen en de lippen, CONTOURS, mogen niet ontbreken in het dagelijkse verzorgingsritueel.

Ze beantwoorden immers aan de specifieke behoeften van de gevoeligste zones van het gezicht.

Naar de producten…

 

AGE DEFENSE

Een echte anti-aging specialisatie. Yon-Ka biedt een gerichte aanpak – de AGE DEFENSE producten zorgen ervoor dat de huid zich beter tegen veroudering kan wapenen door haar natuurlijke middelen aan te reiken om haar evenwicht te herstellen en haar vitale energie terug te krijgen.

Naar de producten…

 

AGE CORRECTION

De verzorging producten voor de zone rond de ogen en de lippen, CONTOURS, mogen niet ontbreken in het

dagelijkse verzorgingsritueel.

Naar de producten…

 

SPECIFICS

Veel gebruikt door professionele spa-behandelaars en wereldwijd erkend voor hun efficiëntie.

SPECIFICS Yon-Ka voorzien van een deskundige oplossing voor de meest moeilijke huid: rode vlekken, onzuiverheden, pigmentatie, en nog veel meer …

Naar de producten…

 

Herenproducten YON-KA FOR MEN

Met de YON-KA FOR MEN productenlijn biedt Yon-Ka een oplossing op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van de vettere, dikker mannenhuid die na het scheren branderig aanvoelt.

Yon-Ka creëerde 3 volledige, maar makkelijke uit te voeren verzorgingsrituelen die essentieel zijn voor het dagelijkse welzijn van de mannenhuid.

Naar de producten…

 

Lichaamsproducten

Zonneproducten

ESSENTIALS

De Yon-Ka BODY ESSENTIALS zitten boordevol zeldzame planten en vormen een bron van welzijn, comfort en schoonheid. Ze hydrateren de huid en maken haar soepel en zacht.

Het volledige lichaam geniet van stimulerende of ontspannende kracht van hun subtiele aroma’s.

Naar de producten…

 

SPECIFICS

Ruimschoots beproefd door de verzorgingsprofessionals in de schoonheidsinstituten, vormen de Yon-Ka BODY SPECIFICS met hun hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen en deskundig hulpmiddel om het lichaam te stroomlijnen en een stevig figuur te bewaren.

Naar de producten…

 

SOLAR CARE

Om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, bieden de SOLAR CARE zonneproducten van Yon-Ka een optimale UV-bescherming en zorgen ze ervoor dat de huid mooi bruin wordt en dat langdurig blijft.

Naar de producten…