Yon-Ka Gezichtsproducten

ESSENTIALS

De Yon-Ka ESSENTIALS vormen een complete reinigingsserie, die onmisbaar is als voorbereidende stap voor het krijgen van een goede huidbalans.

Het zijn echte ‘huidconditioners’ die de huid zacht zuiveren en de effectiviteit van uw dagelijkse schoonheidsverzorgingsregime optimaliseren.

Naar de producten…

BOOSTERS

Met de BOOSTERS biedt Yon-Ka, als specialist in huidverzorging op maat, een gerichte oplossing voor elke beautybehoefte. Met hun ultrahoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten  verrijken ze de gebruikelijke verzorgingscrème om de huid de kostbare extra verzorging te bieden waaraan ze op dat moment nood heeft.

Naar de producten…

CONTOURS

De verzorgingsproducten voor de zone rond de ogen en de lippen, CONTOURS, mogen niet ontbreken in het dagelijkse verzorgingsritueel.

Ze beantwoorden immers aan de specifieke behoeften van de gevoeligste zones van het gezicht.

Naar de producten…

AGE DEFENSE

Een echte anti-aging specialisatie. Yon-Ka biedt een gerichte aanpak – de AGE DEFENSE producten zorgen ervoor, dat de huid zich beter tegen veroudering kan wapenen door haar natuurlijke middelen aan te reiken om haar evenwicht te herstellen en haar vitale energie terug te krijgen.

Naar de producten…

AGE CORRECTION

De verzorgingsproducten voor de zone rond de ogen en de lippen, CONTOURS, mogen niet ontbreken in het

dagelijkse verzorgingsritueel.

Naar de producten…

AGE EXCEPTION

leeftijd 50 plus

De nieuwe Yon-Ka Age exception lijn, een mix van uiterst krachtige actieve ingrediënten, toegewijd aan de rijpere huid (45+) met uitstekende resultaat. Handelt in de kern van de cellen en hun omgeving om hun vitaliteit te verlengen en hun…

Naar de producten…

ESSENTIAL WHITE

6-ESSENTIAL WHITE ensemble 2-version 2 OK

Professionele verzorgingsprogramma ESSENTIAL WHITE: expertverzorgingen op maat en doeltreffende technieken om 2 problemen naar keuze aan te pakken: 1 de teint verhelderen/egaliseren, 2 vlekken bestrijden…

Naar de producten…

SPECIFICS

Veel gebruikt door professionele spa-behandelaars en wereldwijd erkend om hun efficiëntie.

SPECIFICS Yon-Ka voorzien van een deskundige oplossing voor de meest moeilijke huid: rode vlekken, onzuiverheden, pigmentatie en nog veel meer …

Naar de producten…

Herenproducten YON-KA FOR MEN

Met de YON-KA FOR MEN productenlijn biedt Yon-Ka een oplossing op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van de vettere, dikkere mannenhuid die na het scheren branderig aanvoelt.

Yon-Ka creëerde drie volledige, maar makkelijk uit te voeren verzorgingsrituelen die essentieel zijn voor het dagelijkse welzijn van de mannenhuid.

Naar de producten…

Zonneproducten

Yon-Ka Lichaamsproducten

SOLAR CARE

Om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, bieden de SOLAR CARE zonneproducten van Yon-Ka een optimale UV-bescherming en zorgen ze ervoor dat de huid mooi bruin wordt en dat langdurig blijft.

Naar de producten…

ESSENTIALS

De Yon-Ka BODY ESSENTIALS zitten boordevol zeldzame planten en vormen een bron van welzijn, comfort en schoonheid. Ze hydrateren de huid en maken haar soepel en zacht.

Het volledige lichaam geniet van stimulerende of ontspannende kracht van de subtiele aroma’s.

Naar de producten…

SPECIFICS

Ruimschoots beproefd door de verzorgingsprofessionals in de schoonheidsinstituten, vormen de Yon-Ka BODY SPECIFICS met hun hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen een deskundig hulpmiddel om het lichaam te stroomlijnen en een stevig figuur te bewaren.

Naar de producten…